Relatieringen

Relatieringen is een breed begrip, maar tegelijkertijd zegt het meer dan 1000 woorden.  Relatieringen zijn ringen met een betekenis; een bijzonder moment dat jullie tot uiting willen laten komen met een ring. Of het nu een vriendschapsring, aanzoeksring of trouwring is, jullie hebben voor elkaar gekozen en laten dit zien.

Wij werken nauw samen met Alliance Ringen. Zij kunnen relatieringen leveren in goud, zilver, titanium, staal met geelgoud of zilver met geelgoud. Op de website van Alliance Ringen kunnen jullie eventueel meer informatie vinden: https://www.allianceringen.nl/

Een aanzoek is een spannend moment! Een adembenemende aanzoeksring maakt het plaatje compleet, waarbij je geliefde natuurlijk "ja, ik wil" zal zeggen op die ene vraag.  
Voorbeelden zijn te vinden via https://www.allianceringen.nl/ringen/solitaire-aanzoek/

Verzegel jullie huwelijk met prachtige trouwringen. Een mooie, tastbare herinnering aan een uniek moment in je leven.
Of het nu wit-, geel- of roségoud is, een combinatie ervan, extra diamanten of variaties op bestaande modellen.......alles is mogelijk (https://www.allianceringen.nl/trouwringen/).
Zodra jullie mooie ringen gevonden hebben, kunnen jullie op de pagina van het specifieke model gebruik maken van de ringconfigurator. In deze configurator kunnen de goudlegering, kleur, aantal briljanten, breedte, dikte en dergelijke worden aangepast, zodat daar direct een bijpassende prijs te zien is.

Wij helpen jullie uiteraard graag met advies op maat. Daarvoor komen we zelfs bij je thuis!
Indien jullie dit wensen, horen we het graag, zodat we samen een afspraak kunnen maken.

De ringen die jullie hebben uitgezocht, kunnen naar eigen wens gegraveerd worden. Hierbij kunnen jullie kiezen uit verschillende lettertypes en eventueel gebruik maken van symbolen (https://www.allianceringen.nl/graveringen/).

Wist u trouwens dat Alliance Ringen u een levenslange garantie biedt op materiaal- en productiefouten?