Nieuws

Blog 21 april 2021

Wat is er veel veranderd sinds onze laatste blog!
Medio december moest vanwege COVID-19-maatregelen de winkel dicht, daarna mochten bestellingen op afspraak in de winkel worden afgehaald en uiteindelijk mochten we ook weer op afspraak open. Vooral in de laatste 2 weken voor Kerst hebben we veel kado’s bij jullie thuis mogen bezorgen. We hebben veel gezellige en enerverende gesprekken bij jullie thuis mogen ervaren waardoor we 2020 toch met een goed gevoel hebben kunnen afsluiten. Dank jullie wel daarvoor!

De afgelopen periode hebben we uiteraard niet stil gezeten: Achter de schermen viel er genoeg te regelen, we hebben onze webshop verder geoptimaliseerd, onze collecties geïnventariseerd en een hoop gepoetst.
Daarnaast zijn we trots om te  kunnen aankondigen dat we onlangs officieel HUGO BOSS horloge-dealer zijn geworden. Vorig jaar al hadden we dit mooie lifestylemerk op de radar en onlangs hebben we besloten het in onze horlogecollectie op te nemen. Hugo Boss biedt moderne horloges gericht op kwaliteit en design met een hoogwaardige look. Deze horloges kunnen zowel zakelijk, casual als sportief worden gedragen. Onze complete HUGO BOSS collectie is inmiddels ook toegevoegd aan onze webshop:

https://www.tijd-venlo.nl/watches/hugo-boss

Ook zijn van diverse merken zoals Ti Sento, Buddha to Buddha, Tommy Hilfiger en Lacoste reeds de nieuwe zomercollecties binnen.

Het zal jullie niet verbazen dat we inmiddels staan te popelen om vanaf volgende week woensdag onze winkel weer als normaal te mogen openen, zodat we onze mooie horloge- en sieradencollecties weer aan jullie kunnen laten zien. Ze staan er tip top bij !
Tot die tijd is het uiteraard mogelijk om online een afspraak te maken voor een winkelbezoek via https://www.tijd-venlo.nl/afspraak-maken

Wij wensen iedereen het beste en hopen jullie snel weer in onze winkel te mogen begroeten!

21 april 2021

Nieuwe collectie Buddha to Buddha

De nieuwste collectie sieraden van Buddha to Buddha is nu bij ons verkrijgbaar. 

Een mooie uitbreiding in de bestaande collecties van Nathalie en Ben en een waanzinnig mooi Triple Mini collier (een mooie combi met de bestaande armband).
Klik hier om direct deze nieuwe collectie te ontdekken. Mocht je deze collectie in werkelijkheid willen zien, maak dan een afspraak.

16 april 2021

HUGO BOSS horloges nieuw in onze collectie!

BOSS

HUGO BOSS is afgestemd op levensstijlen waar het gaat om kwaliteit en precisie. Het wereldwijde fashionlabel is verdeeld in twee merken: BOSS en HUGO. Het merk BOSS biedt geavanceerde, moderne horloges gericht op kwaliteit en design om een onberispelijke look te creëren – of het nu zakelijk, casual of sportief is. De horloge collectie van BOSS is perfect afgestemd op levensstijlen waar het gaat om kwaliteit en precisie. BOSS is op maat gemaakt in een onberispelijke stijl.

31 maart 2021

Nieuwe collectie Ti Sento Milano

De lente/zomercollectie 2021 van Ti Sento is een ode aan de zon, de liefde, aan geluk in het leven.
De warmte van de zon op je huid, de zilte oceaanwind en de zomernachten met een sterrenhemel herinneren ons dat geluk begint met dankbaarheid voor de kleinste dingen.

 

RADIATE LOVE

Levendig, maar toch zacht.
De warme koraaltinten hebben een diepe aardende kracht. Een kleurenpalet van zachtroze, koraalrode en oranje tinten.

BE GRATEFUL

Geluk begint met dankbaarheid voor de kleine dingen.
Wees dankbaar, voor de zonnige dagen en de regenachtige, voor de kleine dingen die eigenlijk de grote dingen zijn. Voel het geluk en straal dit uit.

SOAK UP THE SUNSHINE

Hangers met een mozaïek, geïnspireerd op de stralen van de zon.
Deze collectie is ontworpen om je te laten reizen door de frisheid van de zomer met turquoise, lapisblauwe en malachietgroene stenen.

18 maart 2021

Top actie in samenwerking met Alliance trouwringen!

1+1 gratis  

En mocht u niet in de gelegenheid zijn ons tijdens de aangepaste openingstijden in de winkel te komen bezoeken dan komen we toch gewoon bij u thuis!

Mail ons op info@tijd-venlo.nl en we nemen contact met u op !

04 maart 2021