Nieuws

Nieuwe collectie Buddha to Buddha

De nieuwste collectie sieraden van Buddha to Buddha is nu bij ons verkrijgbaar. 

Een mooie uitbreiding in de bestaande collecties van Nathalie en Ben en een waanzinnig mooi Triple Mini collier (een mooie combi met de bestaande armband).
Klik hier om direct deze nieuwe collectie te ontdekken. Mocht je deze collectie in werkelijkheid willen zien, maak dan een afspraak.

16 april 2021

HUGO BOSS horloges nieuw in onze collectie!

BOSS

HUGO BOSS is afgestemd op levensstijlen waar het gaat om kwaliteit en precisie. Het wereldwijde fashionlabel is verdeeld in twee merken: BOSS en HUGO. Het merk BOSS biedt geavanceerde, moderne horloges gericht op kwaliteit en design om een onberispelijke look te creëren – of het nu zakelijk, casual of sportief is. De horloge collectie van BOSS is perfect afgestemd op levensstijlen waar het gaat om kwaliteit en precisie. BOSS is op maat gemaakt in een onberispelijke stijl.

31 maart 2021

Nieuwe collectie Ti Sento Milano

De lente/zomercollectie 2021 van Ti Sento is een ode aan de zon, de liefde, aan geluk in het leven.
De warmte van de zon op je huid, de zilte oceaanwind en de zomernachten met een sterrenhemel herinneren ons dat geluk begint met dankbaarheid voor de kleinste dingen.

 

RADIATE LOVE

Levendig, maar toch zacht.
De warme koraaltinten hebben een diepe aardende kracht. Een kleurenpalet van zachtroze, koraalrode en oranje tinten.

BE GRATEFUL

Geluk begint met dankbaarheid voor de kleine dingen.
Wees dankbaar, voor de zonnige dagen en de regenachtige, voor de kleine dingen die eigenlijk de grote dingen zijn. Voel het geluk en straal dit uit.

SOAK UP THE SUNSHINE

Hangers met een mozaïek, geïnspireerd op de stralen van de zon.
Deze collectie is ontworpen om je te laten reizen door de frisheid van de zomer met turquoise, lapisblauwe en malachietgroene stenen.

18 maart 2021

Top actie in samenwerking met Alliance trouwringen!

1+1 gratis  

En mocht u niet in de gelegenheid zijn ons tijdens de aangepaste openingstijden in de winkel te komen bezoeken dan komen we toch gewoon bij u thuis!

Mail ons op info@tijd-venlo.nl en we nemen contact met u op !

04 maart 2021