Nieuws

De nieuwste artikelen van Ti Sento Milano's "The Future is in your hands" collectie zijn bij ons binnengekomen.

 

 

 

 

Welke story heeft jouw voorkeur?

 

Malachite lights
Luxe vergulde stukken en dromerige malachietgroene stenen zijn geïnspireerd door de charme van de jaren 70. Een onderdompeling in een weelderige wereld van de art deco-revival uit de jaren 70, opnieuw ontworpen voor hedendaagse magie.

Pijlen zijn het nieuwe iconische symbool van kracht en richting. Ontworpen als hele pijlen of gestileerde pijlveren, spelen hun ontwerpen met geometrieën en kleurcontrasten.
En dan: de ster sieraden. Hun leidende zirkonia-lichten brengen ons dansend onder de nachtelijke hemel.

 

Vintage magic 
Weelderige zwarte onyx en tortoise stenen bezet met een goudlaag verbeelden een uitzonderlijk vintage collectie.

Er is wat luipaardprint toegevoegd voor een vleugje extravagantie. De zwarte onyx is een herinnering om de positieve energie en kracht in ons te voeden. De chunky vintage schakelstukken zijn de protagonisten bij uitstek van deze retro vintage stijl. Hun statement sloten zijn sierlijk geïntegreerd in de ontwerpen die de aandacht trekken met hun gedurfde en elegante karakter.

Deze retro collectie dompelt ons meteen terug in de magie van de jaren 70.

 

Wonders of past and future
Vrouwelijke rosé vergulde stukken en romig parelmoer creëren een zachte en dromerige sfeer. Perfecte en imperfecte geometrieën, zachte en harde vormen herinneren ons aan het zoeken naar harmonie en balans.

Zilveren schakelkettingen, transparant grijs, onregelmatige hangers en verschillende soorten texturen worden afgezwakt door een zeer vrouwelijke en zachte roségouden plating en parelglans. Een pure balans tussen design, hoge kwaliteit en gevoel voor schoonheid.

08 september 2020

Blog 26 mei 2020

Inmiddels is het alweer bijna juni en staat de zomer weer voor de deur.

Het zal dit jaar een heel andere zomer worden dan we gewend zijn; veel mensen zullen hun vakantie in eigen land doorbrengen zoals dat "vroeger" ook vaak het geval was. Over "vroeger" gesproken; in de vorige blog gaf ik al aan dat we jullie mee zouden nemen in het hoe en waarom van onze nieuwe horloge- en sieradenmerken waarin wij afgelopen tijd geïnvesteerd hebben. "Vroeger" werden er veel echte gouden sieraden verkocht zoals oorbellen, kettingkjes met hangertjes en armbandjes. Anno 2020 is goud weer helemaal populair.

Naast de ruime collectie Blush 14krt. gouden sieraden die we al in onze collectie hadden hebben we daar verder op ingespeeld door hier een heuse huiscollectie 14krt. gouden sieraden aan toe te voegen, gepresenteerd in een luxe draaicaroussel. Van eenvoudige subtiele oorknopjes tot kettingkjes met een sterrenbeeld of hartje; we hebben het bijna allemaal op voorraad. Kijk voor de huiscollectie 14krt. goud op onze webshop:

https://www.tijd-venlo.nl/jewelry/goud-collectie-tijd

Ook op horlogegebied is goudkleur weer helemaal populair, bijvoorbeeld in combinatie met een mooie strakke of klassieke look. We hebben hierop ingespeeld door de klassieke en eigentijdse Rosefield dameshorloges in onze collectie op te nemen. Rosefield horloges zijn helemaal geïnspireerd op de esthetiek van wereldsteden New York en Amsterdam.
Kijk voor Rosefield horloges op onze webshop:

https://www.tijd-venlo.nl/watches/rosefield

Volgende blog nemen we jullie een stukje mee in de wereld van Seiko uurwerktechniek.

26 mei 2020

De nieuwe collectie van Buddha to Buddha is binnen! 
Vanaf morgen beschikbaar  in de winkel, vanaf nu ook al in onze webshop te zien.

29 april 2020

Blog 28 april 2020

Het coronavirus zorgt ervoor dat we van het een op andere moment in een bijna onwerkelijke samenleving terecht zijn gekomen; de 1,5 meter-samenleving. Ook in onze winkel was en is dat nog steeds erg wennen; toezien op een maximaal aantal klanten in de winkel, het werken met desinfectie handgel, het plaatsen van een afscheiding, het nog vaker poetsen, het schoonmaken van horloges en juwelen, we zijn er maar druk mee. We zijn echter heel erg blij en dankbaar voor het feit dat jullie ons, ook in deze ongewone tijd, nog steeds weten te vinden.

We hebben afgelopen weken ook nieuwe situaties ervaren die we wellicht in de toekomst willen gaan doorzetten, bijvoorbeeld bezoek aan huis met trouwringen.  Op deze manier kan er bijvoorbeeld in de avonduren in de vertrouwde huiselijke sfeer een keuze worden gemaakt waarbij wij de ringen dus gewoon naar je meenemen!
Enige nadeel van mij persoonlijk op bezoek krijgen, is dat ik veel kan praten waardoor een bezoek langer kan duren dan verwacht 😃.

We hebben nog een belangrijke update:
Na ruim 3 weken hard werken, vaak tot in de late uurtjes, is onze nieuwe website met daaraan gekoppelde webshop dan eindelijk klaar; we zijn trots op het eindresultaat!
De nieuwe website geeft op een duidelijke en eigentijdse manier informatie over TIJD! watches & jewelry. 

Maar wat is nu eigenlijk onze doelstelling met het lanceren van een webshop?
Niet zozeer het genereren van landelijke verkopen maar wél het creëren van een digitale omgeving waarin onze klanten ook vanuit thuis onze producten kunnen bekijken en eventueel bestellen.

In de volgende blog zullen we jullie meenemen in het hoe en waarom van nieuwe horloge- en sieradenmerken die wij in onze collectie van TIJD! watches & jewelry hebben opgenomen.

Voor nu wensen wij jullie een goede gezondheid en veel succes in deze ongewone tijd !

28 april 2020

Top actie in samenwerking met Alliance trouwringen!

1+1 gratis  

En mocht u niet in de gelegenheid zijn ons tijdens de aangepaste openingstijden in de winkel te komen bezoeken dan komen we toch gewoon bij u thuis!

Mail ons op info@tijd-venlo.nl en we nemen contact met u op !

15 april 2020